A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у ІІ (обласному) етапі конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»

23 березня здобувач освіти групи Е-3-7 ДНЗ "Малинський професійний ліцей" Сукманов Дмитро став призером (2 місце) у ІІ (обласному) етапі конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування». Щиро вітаємо Дмитра та наставників - майстра виробничого навчання Верстака Сергія Миколайовича, викладача Кожару Віру Євстахіївну. Зичимо подальших успіхів та здобутків!

09:03 25.03.2023

Вебінар "Видатні особистості Житомирщини: Валерій Залужний, Ніна Матвієнко, Іван Огієнко"

23.03.23 року здобувачі освіти та члени МК класних керівників були учасниками вебінару "Видатні особистості Житомирщини: Валерій Залужний, Ніна Матвієнко, Іван Огієнко " з метою відродження духовності та історичної пам'яті народу, популяризації історії України, зокрема боротьби українського народу за самовизначення і творення власної держави.

11:38 24.03.2023

Всеукраїнський тиждень грошей

з 22.03. по 02.04. в Україні проходить проведення Всеукраїнського тижня грошей. ПОДІЯ: здобувачі освіти, що проживають у гуртожитку відвідали краєзнавчий музей м. Малин.

11:13 24.03.2023

Вшанування пам'яті Героя України - Дмитра Коцюбайла "Да Вінчі"

"Він захищав Україну"- під такою назвою, класні керівники ДНЗ "Малинський професійний ліцей", Віра Кожара та Олена Данильчук, провели виховний захід. Метою було виховання патріотизму у здобувачів освіти, любові до України, поваги до Захисників, вшанування пам'яті Героїв.

10:59 18.03.2023

Тиждень з професії «Електрозварник ручного зварювання»

Популярність та престижність професії «Електрозварник ручного зварювання» в Україні в останній період значно зросла. У галузях промисловості, будівництва, металообробки, сільського господарства, транспорті, сфері обслуговування, в медицині і наукових лабораторіях - всюди служать металоконструкції, зроблені умілими руками зварника.

14:14 17.03.2023

Як попередити та усунути правопорушення в дитячому середовищі

16 березня в ДНЗ "Малинський професійний ліцей" була проведена зустріч здобувачів освіти ліцею, що проживають у гуртожитку, з працівниками поліції - старшим інспектором ювенальної превенції Ольгою Савчук та заступником начальника СРПП Володимиром Добровольським. Основним завданням зустрічі була розмова про те, як попередити та усунути правопорушення в дитячому середовищі.

11:04 17.03.2023

Екскурс в Малинському міському краєзнавчому музеї

15.03.23 року члени гуртка "Оберіг" та здобувачі освіти, які проживають у гуртожитку ДНЗ "Малинського професійного ліцею" поринули в історію минулого Малинщини, сіл Малинської громади від найдавніших часів до наших днів. Відбувся екскурс в Малинському міському краєзнавчому музеї.

16:00 15.03.2023

Наближаємо Перемогу разом!

"Наближаємо Перемогу разом!" Під такою назвою, здобувачі освіти та працівники ліцею, долучилися до допомоги нашим Захисникам. В позаурочний час, готували їжу для наших воїнів: ліпили вареники, смажили картопляні зрази. Кожен смаколик готувався з теплом і любов'ю для наших Захисників.

10:43 15.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень