A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

З днем ДОБРОВОЛЬЦЯ

Ми маємо бути вдячними тим хто боронить нашу країну від ворога. Тим хто дарує віру та надію на майбутнє. Дякую усім випускникам ліцею які зараз в лавах ЗСУ. Дякую колегам чиї діти, брати, чоловіки захищають Україну, захищають нас з вами... Дай Боже щоб кожен з них повернувся додому живий, і неушкоджений

10:39 14.03.2023

Тиждень з професії «Токар»

Популярність та престижність професії «Токар» в Україні в останній період значно зросла. У галузях промисловості, металообробки, сільського господарства, транспорті, сфері обслуговування, в медицині і наукових лабораторіях - всюди служать деталі, зроблені умілими руками токаря, жоден механізм (в автомобілі, годиннику або комп’ютері) не обходиться без деталей, виготовлених на токарному верстаті.

10:04 10.03.2023

"НАС ЄДНАЮТЬ ДУМИ КОБЗАРЯ!"

"НАС ЄДНАЮТЬ ДУМИ КОБЗАРЯ!" Під такою назвою, перебуваючи в сховищі ліцею під час ракетної загрози, що ширилася по всій території України, здобувачі освіти та педагоги ДНЗ "Малинський професійний ліцей" вшанували Великого Кобзаря. Разом з викладачем української мови та літератури, Світланою Ювченко, діти читали вірші Тараса Шевченка, слухали українські пісні. Також ціково була проведена вікторина та розіграш лотореї присвяченої Шевченківським дням. Зібрані кошти поповнили акційну скриньку збору для ЗСУ!

16:44 09.03.2023

Партія солі "Міць. Українська кам'яна!"

Партія солі "Міць. Українська кам'яна!" Під такою назвою "Артемсіль", в мережі магазинів "Сільпо", продає сіль, де кошти від кожної проданої пачки будуть спрямовані на придбання дронів-камікадзе для потреб розвідки України.

11:34 09.03.2023

Запрошуємо на навчання!

Запрошуємо на навчання випускників після 9-го та 11- го класів! Доступна електронна форма заяви на вступ

11:29 09.03.2023

Мельник Артем, переможець І етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей" - 2023

Закінчився І етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка "Охорона праці очима дітей" - 2023. Вітаємо здобувача освіти ДНЗ "Малинський професійний ліцей" Мельника Артема групи Е-1-12 (керівник Ювченко С.А.), який зайняв І місце в обласному етапі. Його робота входить у фінал Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка. Бажаємо успіху!

15:24 08.03.2023

Виховний захід на тему "ХТО ВМИРАЄ В БОРОТЬБІ, У СЕРЦЯХ ЖИВЕ НАВІКИ"

Сьогодні слово "Герой" стали частіше вживати. Ним називають і пожежника, який виніс дитину з палаючої будівлі і вчителя, який дарує свої знання й душевне тепло вихованцям протягом усього життя, і лікаря, і воїна-захисника… Хто ж насправді гідний цього високого звання - Герой? Свою відповідь на дане питання спільно шукали здобувачі освіти групи К-3-4 та їх наставники: Данильчук Олена Петрівна, Шевчук Людмила Володимирівна.

11:18 07.03.2023

Засідання МК класних керівників

Сьогодні всі зміни в довкіллі відчуваємо гостро. Не кожна спірна ситуація потребує втручання. Ба більше, не кожен дорослий готовий свідомо входити в дитячий конфлікт, але є речі, які не можна пускати на самоплив – чимало дрібниць вказують на загрозу булінгу. Саме про це говорили члени МК класних керівників, 06.03.23 року.

17:41 06.03.2023

Поради батькам, щоб убезпечити дитину від ПВК «Редан»

В Україні набирає популярності ПВК «Редан» – агресивна молодіжна субкультура, яка займається масовими бійками. Рух зародився в Росії і покликаний дестабілізувати ситуацію в нашій країні.Члени ПВК «Редан» збираються у великі групи та влаштовують масові бійки з національними меншинами чи представниками інших субкультур.

08:46 05.03.2023

Ліцейний конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти 3-го курсу з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»

2 березня 2023 року у ДНЗ «Малинський професійний ліцей» пройшов ліцейний конкурс (в рамках обласного) фахової майстерності серед здобувачів освіти 3-го курсу з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування». Конкурс проводився з метою пропагування новітніх виробничих технологій, фахової підготовки здобувачів освіти та з метою популяризації робітничих професій.

08:36 03.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень