A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

"Герої нескореної України" - Владислав Булаєнко

Відеопрезентація "Герої нескореної України" в рамках обласного конкурсу. Сюжет про героя-захисника, що боронить свободу й суверенітет України, випускника ДНЗ "Малинський ПЛ" 2015 року, Булаєнка Владислава Сергійовича.

10:42 16.06.2023

"Врятувати Херсон, Нову Каховку, Олешки..."

"Врятувати Херсон, Нову Каховку, Олешки...", - сьогодні ці слова лунають у кожному місті, на кожній вулиці, у кожній душі, адже ми всі знаємо, як постраждали ці райони від найбільшої рукотворної екологічної катастрофи Європи.

11:10 09.06.2023

Інформаційна година для батьків здобувачів освіти на тему: "Домашнє насильство"

Повномасштабна війна, яка триває в Україні, не зупиняє вчинення правопорушень, які були поширеними в нашій державі й раніше. Домашнє насильство є одним із тих явищ, яке у період війни може лише загострюватися і при цьому залишатися невидимим. З метою протидії та запобіганню домашньому насильству, практичним психологом Аллою Синежук, 07.06.2023 р. була проведена інформаційна година для батьків здобувачів освіти групи К-1-13.

11:05 09.06.2023

АКЦІЯ "Працюємо разом, радіємо разом"

Прибирання та впорядкування території навколо гуртожитку і не тільки... : поки ЗСУ чистять рідну країну від ворога, здобувачі освіти, що проживають у гуртожитку, роблять все можливе, щоб довкілля було чистим, привабливим. 

11:01 03.06.2023

Почесне ІІІ призове місце за підсумками науково-дослідницьких робіт інтелектуально-творчого ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу МАН

Сьогодні були підведені та висвітлені підсумки науково-дослідницьких робіт інтелектуально-творчого ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу МАН.

18:24 31.05.2023

Майстер-клас на тему: «Приготування Чапаті»

В рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти сьогодні у ДНЗ «Малинський професійний ліцей» майстер виробничого навчання Марценюк К.Г. провела майстер-клас на тему: «Приготування Чапаті» для здобувачів освіти групи К-1-13 з професії "Кухар".

08:37 26.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень