A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Виховні години за темою "Поширення негативної субкультури ПВК РЕДАН серед молоді"

01 березня у ДНЗ "Малинський професійний ліцей" соціальним педагогом Тетяною Козакевич та практичним психологом Аллою Синежук, були проведені виховні години за темою: "Поширення ненагивної субкультури ПВК РЕДАН серед молоді"

16:40 01.03.2023

Вступники Житомирщини можуть пройти тренувальний тест з української мови

Вступники Житомирщини можуть пройти тренувальний тест з української мови. Із демонстраційним варіантом можна ознайомитися на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. https://bit.ly/3SA2R2J

09:03 01.03.2023

В рамках акції "Голуб миру летить над Україною"

Здобувачі освіти ДНЗ "Малинського професійного ліцею" в рамках акції "Голуб миру летить над Україною" продовжують збирати бляшанки для створення окопних свічок. Сьогодні було передано чергову партію.

09:03 28.02.2023

З Лесиним словом на крок ближче до Перемоги!

Поетеса, драматург-новатор, публіцист, критик, громадський діяч – це лише незначний перелік характеристик Лесі Українки. Її життя стало прикладом боротьби, а її зброя – це слово, яке й зараз є актуальним. Читаймо твори Лесі Українки і знаймо, що:

10:49 25.02.2023

З Днем Жінки-Українки!

З Днем Жінки-Українки! Рудої, чорнобрової, шатенки і блондинки!Наші жінки прекрасні і сильні духом, вольові і граціозні. Вони є підтримкою нашим Захисникам. Їх енергія і запал ведуть до Перемоги!

09:56 25.02.2023

Міжнародний день рідної мови

Щороку, 21 лютого, мільйони людей у всьому світі відзначають День рідної мови. Це свято є нагодою вшанувати мовні та культурні традиції, які передаються з покоління в покоління. Рідна мова є важливим елементом культурної та національної свідомості людини. Вона не просто засіб спілкування, а історія народу, його світогляд. Вона є найсильнішим інструментом збереження і розвитку нашого матеріального й духовного спадку. 

09:40 21.02.2023

Штормове попередження

В засобах масової інформації нас попереджають про штурмове попередження. Що таке штормове попередження, до чого воно призводить, як діяти в цій ситуації?

09:17 21.02.2023

До Дня Героїв Небесної Сотні

20 лютого українці вшановують День Героїв Небесної Сотні - людей, які повстали проти несправедливості на захист ідеалів демократії, громадянських прав і свобод, європейського майбутнього України. 

17:02 20.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень