A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день вишиванки 2023

Сьогодні здобувачі освіти та працівники ліцею одягнули вишиванки, щоб долучитися до Всесвітнього дня вишиванки. Ми всі розуміємо, що ми повинні зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння вишитого українського одягу, тому сьогодні у нас було справжнє різномаїття вишитих візерунків.

14:53 18.05.2023

Акція "Ні, значить ні!"

У ДНЗ "Малинський професійний ліцей" проводиться акція "Ні, значить ні!", спрямована на протидію кримінальним правопорушенням проти статевої свободи та статевої недоторканості неповнолітніх. 11.05.2023 р. працівники психологічної служби взяли участь в онлайн-конференції з даної тематики. У групі К-2-3 практичним психологом була проведена лекція на тему "Відповідальність за вчинення сексуального насильства відносно неповнолітніх" та були поширені буклети.

08:39 16.05.2023

Зустріч з провідними інспекторами 13 Державної пожежно-рятувальної частини м. Малина

0 травня у ДНЗ «Малинський професійний ліцей» згідно місячника безпеки життєдіяльності, охорони праці та протипожежного захисту відбулася зустріч з провідними інспекторами 13 Державної пожежно-рятувальної частини м. Малина Іваном Анатолійовичем Буханчуком та Богданом Юрійовичем Єжовим. Інспектори нагадали здобувачам освіти та працівникам ліцею правила безпеки життєдіяльності на природі, водних об’єктах, пожежної безпеки, мінної безпеки, ознайомили із оснащенням пожежно-рятувальної техніки та обладнання, провели навчання з користування вогнегасником, практично-тренувальні навчання з відпрацювання дій учасників освітнього процесу у надзвичайних ситуаціях (повна евакуація, гасіння пожежі).

08:35 11.05.2023

День відкритих дверей в Територіальному відокремленому спеціалізованому відділенні м. Коростень

Навіщо потрібен День відкритих дверей? Відповідь остаточна - саме після цієї події більшість абітурієнтів приймають остаточне рішення: "вступати чи ні до обраного закладу".

16:36 08.05.2023

Участь у вебінарі "Вплив гендерних стереотипів на молодь"

З метою розкриття сучасних гендерних стереотипів, які нав'язуються молоді у процесі обрання майбутньої професії та можуть призвести до дискримінації, Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА спільно з ЖОМГО "Паритет", Державним університетом "Житомирська політехніка" 04.05.2023 р. був проведений вебінар. Тема "Вплив гендерних стереотипів на молодь". Здобувачі освіти ДНЗ "Малинський професійний ліцей" взяли активну участь у вебінарі.

13:44 08.05.2023

І місце в обласному фінальному етапі конкурсу фахової майстерності з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва»

Вітаємо нашого здобувача освіти Бондаренка Ігоря за І місце в обласному фінальному етапі конкурсу фахової майстерності з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» серед здобувачів освіти закладів фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти Житомирської області, який проходив 6 травня на базі Житомирського агротехнічного фахового коледжу. Наставниками здобувача були викладачі Ілючок М.І., Грибан В.А. та майстер виробничого навчання Копєйка І.П.

16:40 06.05.2023

Стрічка пам'яті

Пекучий біль і гіркий смуток війни знову чорним крилом торкнувся нашого навчального закладу ДНЗ "Малинський професійний ліцей".

08:37 03.05.2023

Екологічний місячник

З метою формування екологічної культури особистості, усвідомлення себе частиною природи, відчуття відповідальності за неї, як за національне багатство, залучення здобувачів освіти до активної екологічної діяльності, нетерпиме ставлення до тих, хто завдає шкоди природі, виховання любові до природи рідного краю, у ліцеї впродовж квітня був проведений екологічний місячник. Активно попрацювали здобувачі освіти, члени колективу ліцею. Прибрали територію, упорядкували клумби, привели до належного естетичного стану територію ліцею. Це ознака нашої культури та свідомий обов’язок кожного працівника ліцею і здобувачів освіти.

08:35 03.05.2023

Спортивні ігри з легкої атлетики, настільного тенісу

Розпочали свій старт Спортивні ігри України і в ДНЗ "Малинський професійний ліцей", які організували та провели керівник фізичного виховання Іван Теремта та викладач фізичної культури Вікторія Лінкевич.

08:29 03.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень