A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у вебінарі "Вплив гендерних стереотипів на молодь"

З метою розкриття сучасних гендерних стереотипів, які нав'язуються молоді у процесі обрання майбутньої професії та можуть призвести до дискримінації, Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА спільно з ЖОМГО "Паритет", Державним університетом "Житомирська політехніка" 04.05.2023 р. був проведений вебінар. Тема "Вплив гендерних стереотипів на молодь". Здобувачі освіти ДНЗ "Малинський професійний ліцей" взяли активну участь у вебінарі.

13:44 08.05.2023

І місце в обласному фінальному етапі конкурсу фахової майстерності з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва»

Вітаємо нашого здобувача освіти Бондаренка Ігоря за І місце в обласному фінальному етапі конкурсу фахової майстерності з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» серед здобувачів освіти закладів фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти Житомирської області, який проходив 6 травня на базі Житомирського агротехнічного фахового коледжу. Наставниками здобувача були викладачі Ілючок М.І., Грибан В.А. та майстер виробничого навчання Копєйка І.П.

16:40 06.05.2023

Стрічка пам'яті

Пекучий біль і гіркий смуток війни знову чорним крилом торкнувся нашого навчального закладу ДНЗ "Малинський професійний ліцей".

08:37 03.05.2023

Екологічний місячник

З метою формування екологічної культури особистості, усвідомлення себе частиною природи, відчуття відповідальності за неї, як за національне багатство, залучення здобувачів освіти до активної екологічної діяльності, нетерпиме ставлення до тих, хто завдає шкоди природі, виховання любові до природи рідного краю, у ліцеї впродовж квітня був проведений екологічний місячник. Активно попрацювали здобувачі освіти, члени колективу ліцею. Прибрали територію, упорядкували клумби, привели до належного естетичного стану територію ліцею. Це ознака нашої культури та свідомий обов’язок кожного працівника ліцею і здобувачів освіти.

08:35 03.05.2023

Спортивні ігри з легкої атлетики, настільного тенісу

Розпочали свій старт Спортивні ігри України і в ДНЗ "Малинський професійний ліцей", які організували та провели керівник фізичного виховання Іван Теремта та викладач фізичної культури Вікторія Лінкевич.

08:29 03.05.2023

Стрічка пам'яті

Пекучий біль і гіркий смуток війни знову чорним крилом торкнувся нашого навчального закладу ДНЗ "Малинський професійний ліцей".

08:31 28.04.2023

Тиждень з професії "Швачка; кравець"

Швачка - це володарка розкрійних ножиць та швейної машини, майстриня, що здатна зі звичайної тканини й кількох ґудзиків створити модний шедевр. Втілення краси, сучасного художнього стилю, результатом якого є різноманітний одяг – це кропітка творча робота кравця, яка є найдавнішою і найсучаснішою, оскільки потреба в кравецьких послугах існує постійно.

09:20 21.04.2023

Семінар зі здобувачами освіти 1,3 курсів та головним державним інспектором відділу з питань праці управління інспекційної діяльності у Житомирській області

11-12 квітня у ДНЗ "Малинський професійний ліцей", ТВСВ м. Коростень відбувся семінар зі здобувачами освіти 1,3 курсів та головним державним інспектором відділу з питань праці управління інспекційної діяльності у Житомирській області Сивко В.В. Ця зустріч дала змогу здобувачам глибше пізнати правила трудових відносин, ризики і наслідки незаделарованої праці та трудової експлуатації в умовах воєнного стану.

15:17 12.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень