A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Участь у вебінарі "Психологічна стійкість у молоді"

06 квітня 2023 року Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту спільно з Житомирським державним університетом імені Івана Франка був проведений вебінар "Психологічна стійкість у молоді", спрямований на розвиток психологічної стійкості у невизначених умовах вміння долати тривожність. Здобувачі освіти ДНЗ "Малинський професійний ліцей" взяли участь у вебінарі. Отримали інформацію щодо важливості відповідального ціннісного ставлення до власного здоров'я та рекомендації як долати тривожність.

09:04 07.04.2023

Засідання гуртка "Оберіг"

В ДНЗ Малинський професійний ліцей " відбулось чергове засідання гуртка "Оберіг" (керівник Оксана КОВАЛЕНКО). Члени гуртка говорили про те, що українська природа є ще однією жертвою російської агресії. Військові дії вплинули на кожний компонент довкілля – тваринний і рослинний світ, воду, повітря, ґрунт. Наслідки цього негативного впливу будуть довгостроковими та матимуть не лише локальний, а й глобальний характер.

15:06 06.04.2023

Засідання обласної методичної секції голів методичних об'єднань класних керівників та вихователів у формі вебінару

06 квітня 2023 року голова МК класних керівників ДНЗ "Малинський професійний ліцей" - Оксана Коваленко стала активною учасницею вебінару засідання обласної методичної секції голів методичних об'єднань класних керівників та вихователів, який проходив у формі семінару-практикуму на базі Любарського професійного ліцею.

13:04 06.04.2023

До Міжнародного дня просвіти з мінної небезпеки

До Міжнародного дня просвіти з мінної небезпеки у ДНЗ "Малинський професійний ліцей" ТВСВ м. Коростень відбулася зустріч здобувачів освіти ліцею та представників ДСНС - головний інспектор відділу запобігання НС Сергій Каленюк.

13:02 06.04.2023

"День відкритих дверей" для учасників ЦДЮТ

04 квітня 2023 року у ДНЗ "Малинський професійний ліцей" відбувся профорієнтаційний захід "День відкритих дверей". Активні учасники ЦДЮТ та їх керівники, які були гостями ліцею, мали можливість ознайомитися з професіями, за якими здійснює підготовку навчальний заклад.

09:34 05.04.2023

4 квітня – Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги у розмінуванні.

Перебуваючи у сховищі, під час повітряної тривоги, зі здобувачами освіти ДНЗ "Малинський професійний ліцей" зустрілись провідні інспектори ВЗНС Коростенського РУ ГУ ДСНС Іван Буханчук та Богдан Єжов. Вони розповіли про рух юних пожежників-рятувальників та пожежну безпеку в екосистемах.

15:38 04.04.2023

Олімпіада з предмета: "Охорона праці"

           31 березня проведено І (ліцейний) етап олімпіади з предмета: "Охорона праці" серед здобувачів освіти ДНЗ "Малинський ПЛ" та ТВСВ м. Коростень. Здобувачі виконували тестові завдання в Google формі.            

16:11 31.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень