A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Білизняні вироби для поранених воїнів

1 жовтня в Україні відзначають День захисників та захисниць. В умовах військового стану кожен намагається внести свій вклад у наближення перемоги та допомогти нашим воїнам.

12:14 29.09.2023

Стрічка пам'яті. Іванов Артем Володимирович

Знову пекучий біль накрив своїм чорним крилом ДНЗ "Малинський професійний ліцей", знову втрата, біль, згадка про випускника з числа сиріт - Іванова Артема Володимировича 25.05.1995 р.н., якому назавжди залишиться 28....

11:09 27.09.2023

Заняття з елементами тренінгу "Формування позитивного мікроклімату в молодіжному середовищі"

Продовжується процес адаптації здобувачів освіти 1 курсу у ДНЗ "Малинський професійний ліцей". 27.09.2023 р. практичний психолог Алла Синежук провела розвивальне заняття з елементами тренінгу "Формування позитивного мікроклімату в молодіжному середовищі" у групі К-1-8 ("кухар; офіціант"). Адже успішна адаптація – це успішний перехід здобувачів освіти до навчання в новому колективі одногрупників та звикання до нових умов.

11:04 27.09.2023

До 82 річниці "Олевської республіки"

З метою відзначення 82 річниці "Олевської республіки", вшанування видатних воїнів УПА, загонів Поліської Січі, які боролися за творення власної держави, свободу, незалежність і територіальну цілісність України, 21.09.2023 р. здобувачі освіти ДНЗ Малинський ПЛ" взяли участь у заході (онлайн), де були розкриті теми "Історична пам'ять про Тараса Бульбу-Боровця та його рух", "Олевська республіка - етап боротьби за українську державність", "Образ Бульби-Боровця та Поліської Січі в сучасному медіапросторі та історіографії" тощо. Захід організований Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА за участю Управління молоді та спорту Рівненської ОВА.

15:16 22.09.2023

Пробні кваліфікаційні роботи з професії «Кухар» на присвоєння 4 кваліфікаційного розряду

З 13-20 вересня 2023 року у ДНЗ "Малинський професійний ліцей" проведено пробні кваліфікаційні роботи здобувачів освіти 3 курсу з професії «Кухар» на присвоєння 4 кваліфікаційного розряду. На базах підприємств м.Малина та області всі здобувачі освіти групи К-3-3 (майстри виробничого навчання Гриневич Л.М., Зелінська Т.Л.) показали знання, уміння та навички, здобуті за період навчання та проходження виробничої практики з обраної професії. Майбутні фахівці проявили творчість та естетичний смак під час оформлення та презентації страв.

10:10 21.09.2023

Розвивальне заняття з елементами тренінгу "Формування позитивного мікроклімату в молодіжному середовищі"

Вступивши на перший курс навчального закладу, людина потрапляє в зовсім нове середовище, в якому потрібно адаптуватися буквально з перших днів навчання. Зазвичай роки навчання – це найяскравіші моменти в житті людини. За ці роки молода людина знаходить своє місце у суспільстві, визначається зі способом життя, отримує спеціальність, яка стане передумовою для майбутньої роботи. Тому дуже важливо з перших днів навчання розпочати жити в потрібному ритмі, а далі відчувати тільки позитивні емоції від прекрасного ліцейного життя.Щоб було легше адаптуватися до нових умов перебування у новому місці практичний психолог Алла Синежук провела розвивальне заняття з елементами тренінгу "Формування позитивного мікроклімату в молодіжному середовищі" у групі Ш-1-5 ("швачка; кравець").

10:02 21.09.2023

День фізичної культури

Щорічно в Україні у вересні відзначають День фізкультурника. У такі дні проводять різні заходи, орієнтовані на підтриску здоров'я тіла і духу.

13:05 19.09.2023

Профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху в рамках місячника: "Увага! Діти - на дорозі!"

В рамках місячника: "Увага! Діти - на дорозі!" у ДНЗ "Малинський професійний ліцей" продовжують проходити профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху відповідно до плану. Головна мета заходів - збереження життя і здоров'я здобувачів освіти на дорогах.

11:58 15.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень