A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

В рамках благодійної акції "Смілива гривня"

В рамках благодійної акції "Смілива гривня" здобувачі освіти ДНЗ "Малинського професійного ліцею", які проживають у гуртожитку об'єднали зусилля та зібрали кошти для допомоги українській армії.

09:32 09.11.2023

10 точних фактів про наркотики

Чи задумувалися ви про вплив наркотиків? Незаллежно від походження, наркотична речовина- це отрута, що нищить людський організм. Наркотики змінюють свідомість людини, руйнують пам'ять, пригнічують емоції, викликають сильну психологічну і фізичну залежність.

10:12 08.11.2023

Подяка за участь у патріотичному заході "Слава героям незламної країни!"

Подякою Департементу освіти і науки ЖОВА,  Житомирського державного будинку художньої та та технічної творчості була відзначена вихованка гуртка "Srarlight" Юлія Кульганек за участь у патріотичному заході вшанування захисників та захисниць України "Слава героям незламної країни!"

15:59 30.10.2023

Вибори нового правління УР

Надзвичайно важлива подія для учнівського самоврядування ліцею - вибори нового правління: голови та його заступника, які відбулися 26 жовтня. Крім того, це нові ідеї заходів, нові думки та рішення. А найголовніше - відповідальність тих, хто бере участь у виборах, і також тих, хто голосує!

16:44 27.10.2023

Випуск слухачів з професії Швачка

ДНЗ "Малинський професійний ліцей" випустив слухачів з професії Швачка (рівень кваліфікації 2 розряд) на замовлення міжнародної організації з міграції, представництва в Україні.

14:12 27.10.2023

Стрічка пам'яті. Сичевський Андрій Іванович

Страшна звістка вже у котрий раз прийшла у ДНЗ "Малинський професійний ліцей", знову страшна війна забрала молоде життя нашого випускника- Героя, який боронив українську землю від російського окупанта - Сичевський Андрій Іванович 18.12. 1998 р.н.

11:04 20.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень