A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Новини

Дата: від до Скинути

Різдвяно-новорічне свято в ТВСВ м. Коростень

ДНЗ "Малинський професійний ліцей" ТВСВ м. Коростень. У ТВСВ освітнього закладу пройшло різдвяно-новорічне свято. Діти одягли яскраві костюми казкових героїв, радо зустрічали Святого Миколая, співали пісні, отримували подарунки. А ще учасники гуртка "Рукоділля", під керівництвом Олени Будішевської, виготовили українські обереги та ляльки-мотанки.

13:25 27.12.2023

Лекція для здобувачів освіти на тему: 'Домашнє насильство. Сексуальне насильство. Суїцид"

Тема домашнього насильства не втратила своєї актуальності в умовах воєнного стану. У 2018 році був прийнятий та набув чинності Закон України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», а також внесено низку законодавчих змін до Кримінального кодексу України, Кримінального процесуального кодексу України, а також Кодексу України про адміністративні правопорушення в частині притягнення до відповідальності за домашнє насильство. Про це повідомила прокурор Малинського відділення Коростишівської прокуратури Поліщук С.О., яка провела зі здобувачами освіти лекцію на тему: 'Домашнє насильство. Сексуальне насильство. Суїцид" та надала інформаційні буклети з телефонами гарячих ліній.

13:19 26.12.2023

Тиждень фахової майстерності з професії «Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування»

          З нагоди Дня Енергетика у ДНЗ «Малинський професійний ліцей» з 18 -22 грудня проходив тиждень фахової майстерності серед здобувачів освіти з професії «Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

15:22 22.12.2023

Зустріч з представниками ГО "Асоціація саперів України”

21 грудня у ДНЗ "Малинський професійний ліцей" відбулася зустріч з представниками ГО "Асоціація саперів України” (м. Київ). Для здобувачів освіти і педагогічних працівників інспектори Антон та Анна провели навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів, з готовності та захисту у випадку конфлікту. По завершенні усі учасники отримали інформаційні брошури.

16:18 21.12.2023

Змагання з волейболу в рамках проведення Спортивних ігор України

Спортивні ігри - це завжди драйв, позитивні емоції і безкомпромісна боротьба. У грудні 2023 року в ДНЗ "Малинський професійний ліцей" в рамках проведення Спортивних ігор України, серед здобувачів освіти ліцею, були проведені змагання з волейболу. Кожен наш спортсмен вважав своїм обов'язком докласти максимум зусиль для перемоги власної команди. А фінальні поєдинки взагалі пройшли цікаво і напружено. Серед здобувачів освіти дівчат, переможцями були визначені у два призові місця, групи:

14:40 20.12.2023

Тиждень з професії «Слюсар із складання металевих конструкцій»

Популярність та престижність професії «Слюсар із складання металевих конструкцій» в Україні в останній період значно зросла. У галузях промисловості, металообробки, будівництва - всюди де необхідне виготовлення та збірка металевих конструкцій та їх вузлів необхідні кваліфіковані робітники з професії «Слюсар із складання металевих конструкцій».

08:23 08.12.2023

Всесвітній День української хустки

У Всесвітній День української хустки в ліцеї прагнучи об'єднати всіх дівчат, жінок у збереженні та відновленні народних традицій, пошануванні оберегів та символів патріотизму, свободи й любові, було проведено майстер-клас: " Українські традиції пов'язування хустки".

16:10 07.12.2023

Співай - ЗСУ прославляй!

ДНЗ "Малинський професійний ліцей". "Співай - ЗСУ прославляй!" Під такою назвою було проведено Караоке у ліцеї до Дня ЗСУ та свята Миколая.

16:50 06.12.2023

До Дня Збройних Сил України та свята Миколая

ДНЗ "Малинський професійний ліцей" ТВСВ м.Коростень. День Збройних Сил України та свято Миколая творчо і активно представили здобувачі освіти ліцею. Піснями, віршами вони порадували всіх присутніх. А ще цікавою була підготовлена тематична інформаційна зона в бібліотеці.

15:43 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень