A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Позаурочна робота

Дата: від до Скинути

День Святого Валентина

Активні учасники учнівського самоврядування ліцею весело та дружньо організували та провели акцію "Подаруй Валентинку другу")))

14:03 14.02.2019

Екскурсія до Київського національного університету культури і мистецтва

07.02.2019 року учні третього курсу ДНЗ "Малинський професійний ліцей" відвідали цікаву екскурсію, побувавши у Київському національному університеті культури та мистецтва. Учні з цікавістю слухали кураторів різних спеціальностей та оглянули навчальну та практичну базу різних кафедр. А саме: Журналістика; Міжнародні відносини; Культурологія; Кіно і телемистецтво; Мистецтво; Хореографія; Дизайн; Музичне мистецтво та Готельно-ресторанний бізнес. А на завершення учні отримали масу задоволення від спілкування з ректором університету Михайлом Михайловичем Поплавським.

14:04 13.02.2019

"ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ"

Вічний подвиг молодих героїв Крут, їх жертовність, в ім'я незалежності України, вшанували учні ліцею.          29.01.2019 року класний керівник Грибан В. А. та учні групи Т-3-11 підготували змістовну виховну  годину, а бібліотекар Левченко Н. П. підготувала книжкову виставку по темі, яка була представлена учням та працівникам ліцею.

14:05 30.01.2019

День Соборності України

22 січня в Україні відзначили 100 років Соборності нашої держави. Цього дня в ліцеї була проведена відкрита виховна година "ВЕЛИЧНА УКРАЇНА" (готували класний керівник Возна Н. В. та учні групи Т-2-6), а в гуртожитку учні ліцею разом з бібліотекарем  Левченко Н. П. провели патріотичну виховну годину та підготували малюнки і вироби з тіста, що символізують єдину соборну державу.

14:06 22.01.2019

День писемності

День української та міжнародної писемності традиційно провели в ліцеї. Учні пригадали знайомі, улюблені вірші, а юні поетеси ознайомили присутніх зі своїми творами.

14:07 14.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень