A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Позаурочна робота

Дата: від до Скинути

Лекція для здобувачів освіти на тему: "Домашнє насильство. Сексуальне насильство. Суїцид"

Тема домашнього насильства не втратила своєї актуальності в умовах воєнного стану. У 2018 році був прийнятий та набув чинності Закон України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», а також внесено низку законодавчих змін до Кримінального кодексу України, Кримінального процесуального кодексу України, а також Кодексу України про адміністративні правопорушення в частині притягнення до відповідальності за домашнє насильство. Про це повідомила прокурор Малинського відділення Коростишівської прокуратури Поліщук С.О., яка провела зі здобувачами освіти лекцію на тему: 'Домашнє насильство. Сексуальне насильство. Суїцид" та надала інформаційні буклети з телефонами гарячих ліній.

13:23 26.12.2023

Зустріч з представниками ГО "Асоціація саперів України”

21 грудня у ДНЗ "Малинський професійний ліцей" відбулася зустріч з представниками ГО "Асоціація саперів України” (м. Київ). Для здобувачів освіти і педагогічних працівників інспектори Антон та Анна провели навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів, з готовності та захисту у випадку конфлікту. По завершенні усі учасники отримали інформаційні брошури.

16:20 21.12.2023

Всесвітній День української хустки

У Всесвітній День української хустки в ліцеї прагнучи об'єднати всіх дівчат, жінок у збереженні та відновленні народних традицій, пошануванні оберегів та символів патріотизму, свободи й любові, було проведено майстер-клас: " Українські традиції пов'язування хустки".

16:15 07.12.2023

Співай - ЗСУ прославляй!

ДНЗ "Малинський професійний ліцей". "Співай - ЗСУ прославляй!" Під такою назвою було проведено Караоке у ліцеї до Дня ЗСУ та свята Миколая.

15:55 06.12.2023

Бесіди працівниками поліції щодо безпеки на дорогах в умовах воєнного стану

У рамках реалізації заходів з безпеки дорожнього руху та з метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на дорогах, удосконалення та узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, з учасниками освітнього процесу були проведені бесіди працівниками поліції щодо безпеки на дорогах в умовах воєнного стану.

14:49 15.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень