A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

К-3-8

Дата: 18.03.2020 13:10
Кількість переглядів: 359

Теми на опрацювання:

  • Санітарні вимоги до устрою, утримання приміщень.
  • Боротьба з комахами.Санітарні вимоги до устаткування та інвентарю. Урок узагальнення знань.
  • Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів
  • - Санітарні вимоги до теплової кулінарної обробки продуктів;
    - Особиста гігієна працівників громадського харчування;
    - Фахова гігієна працівників громадського харчування.
  • Урок узагальнення знань

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень