A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Малинський професійний ліцей"

Центр професійної кар'єри

Дата: від до Скинути

Комунікаційна кампанія «Все працює завдяки нам»

     Одним із завдань реформи професійної (професійно-технічної) освіти є популяризація робітничих професій. У межах цього завдання Міністерство освіти і науки України запустило комунікаційну кампанію «Все працює завдяки нам», що спрямована змінити ставлення підлітків та дорослих до професійної освіти. Кампанія містить відеоісторії молодих випускників профтехів, які розповідають про свій шлях до професії, її цінність та значення. Пропонуємо до перегляду!                                                                                            Професії:

14:14 07.09.2022

Відкрите Освітнє кафе "Навички для майбутньої професії"

Центр розвитку професійної кар'єри.))Здобувачі освіти ДНЗ "Малинський професійний ліцей" з професії: "Швачка; кравець" групи Ш-2-5 (класний керівник Світлана Харченко), прийняли активну участь у рамках Відкритого Освітнього кафе "Навички для майбутньої професії", що проходив в онлайн-форматі. Наші здобувачі освіти, познайомилися з іноземними учнями, обговорили питання навчання, що є спільними для професії, прийняли участь у вікторині.

12:26 11.05.2022

"Вибір і успішна реалізація в професійній кар' єрі"

Центр розвитку професійної кар'єри)) 25.11. на платформі ZOOM, відбулася онлайн - зустріч на тему: "Вибір і успішна реалізація в професійній кар' єрі", зі здобувачами освіти територіального відокремленого спеціалізованого відділення м. Коростень та фахівцями Малинської міської філії Житомирського обласного ЦЗ, фахівцями Коростенського відділення Укрзалізниця.

10:25 25.11.2021

Обласний захід «Молодіжний працівник»

16-18 листопада 2021 року проходив обласний захід «Молодіжний працівник», організований управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

10:43 19.11.2021

"Мої плани на майбутнє" анкетування серед здобувачів освіти

У межах Тижня професійної освіти лідери учнівського самоврядування Тишкевич Т., Білорус Ю. провели анкетування "Мої плани на майбутнє" серед здобувачів освіти груп К-1-3, К-2-8, К-3-13, Е-1-2, Ш-2-5, Т-3-11. Практичний психолог Алла Синежук провела анкетування для батьків здобувачів освіти вищевказаних груп на тему "Ким я бачу свою дитину?" та виступила перед батьками здобувачів освіти групи К-1-3 на тему "Спілкування у сім'ї про плани на професійне майбутнє". У групі К-2-8 була проведена діагностика професійного самовизначення за методикою "Типологія особистості за привабливе професійне середовище (за Д.Голландом).

15:35 01.11.2021

Години спілкування на тему: " Прагніть досягнути успіху"

У сучасному світі динаміка виробництва, швидке його оновлення, поява нових видів трудової діяльності роблять важливими такі якості працівників, як професійна мобільність, уміння швидко перенавчатися і здобувати нові знання, психічна і фізична стійкість. 

15:33 26.10.2021

Підсумки Тижня професійної освіти

Підходить до завершення Тиждень професійної освіти в системі професійної (професійно-технічної) освіти області. Підсумками активної взаємодії адміністрації, класних керівників, психологічної служби, вихователів гуртожитку, бібліотекарів ліцею спільно із роботодавцями, представниками державних, громадських організацій та органів місцевого самоврядування стало проведення ряду запланованих заходів: годин спілкування; діагностики професійних інтересів; виховних годин; перегляд фільму "Ринок сучасних професій"; ігрового заняття з елементами диспуту; Дня кар’єри та ін. Інформацію було висвітлено на сторінках соціальних мереж (Facebook та Instagram), а також на офіційному веб-сайті ДНЗ "Малинський ПЛ".

12:43 23.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень